Травмованих після вибуху на ярмарку в Чернігові стало більше: дворічного хлопчика оперували шість годин

Напередодні люди опинились у лікарні через те, що вочевидь зброя, яку давали і дітям, – виявилася бойовою та зарядженою. За уточненими даними, після вибуху вже 11 постраждалих – це 6 дітей і 5 дорослих, серед, яких і військовослужбовець, який госпіталізований, йдеться в сюжеті ТСН.

В Офісі президента показали показали момент обстрілу Зеленодольська, від час якого загинув хлопчик (Відео)

Двоє дітей шпиталізовані. 8-річний хлопчик у стабільному стані, а ось 2-річний малюк має важкі поранення і ймовірно його доведеться доправляти до київського “Охматдиту”. Хлопчика оперували шість годин і наразі лікарі прогнозів не дають.

“Стан дитини важкий, але стабільний. Дитина з політравмою, мінно-вибухові травми обличчя, рана лівого ока з пошкодженням ока. Є пошкодження м’яких тканин кінцівок. Дитина в траматичному шоці тяжкого ступеню, зараз стабілізована, перебуває в медикаментозному сні”, – каже лікар.

Торкнувся касетного боєприпасу: у Дніпропетровській області загинув підліток

Вже відомо, що захід влаштовувала громадська організація, яка подавала його, як захід для дітей і ніде не було вказівок, що там буде зброя, тож і не потрібен був спецдозвіл на його проведення. ДБР відкрило провадження про порушення поводження зі зброєю.

Коментарі