У Борисполі намагався отримати притулок “російський агент світових спецслужб” (Відео)

У Борисполі прикордонники відмовили у в’їзді в Україну 45-річному росіянину через його повну неадекватність. Чоловік прилетів з Абу-Дабі, пред’явив паспорт громадянина РФ, а потім заявив, що це всього лише “документ оперативного прикриття”, повідомляє Державна прикордонна служба України.

У Львові СБУ накрила міжнародну групу наркоторговців

Чоловік, втім, не зміг назвати прикордонникам свої “контакти”, ні навіть толком пояснити, до кого конкретно він прямує. Замість цього він виклав їм версію своєї біографії. Так, росіянин стверджував, що прослужив кілька років у ФСБ і ГРУ (ФСБ – Російська держбезпека, ГРУ – Армійська розвідка ЗС РФ – прим. ред.), причому працював у якійсь “команді Путіна”. За це, за словами приїжджого, він хотів отримати медаль “Героя Росії”, але медаль йому не дали, а зробили на нього кілька замахів. “Спецагент” образився, і став “агентом світових спецслужб”. У цьому статусі він зумів домовитися з США про надання допомоги Україні, в Абу-Дабі він працює з таким собі “адміралом поліції”, а в Україну прилетів за допомогою від розвідслужб України.

Українські спецслужби затримали головного ката на службі ДНР

Далі порядком очманілі від такого авангарду прикордонники не стали його слухати, а заборонили «агенту світових спецслужб» в’їзд в Україну, і оперативно відправили його назад в Абу-Дабі, щоб уникнути ще однієї порції неймовірних історій. Ймовірно, що причина таких одкровень чоловіка – якісь “чарівні порошки”, які він, за його ж словами, приймає, бо ті дають йому “суперсили”.

 

 

Нагадаємо, раніше співробітники контррозвідки Служби безпеки України затримали в Донецькій області самого справжнісінького російського посіпаку – бойовика так званої “ДНР”, який виявився стрільцем незаконного збройного угруповання “Сомалі”.

Коментарі