У центрі Львова активісти та музиканти побилися через російські пісні з матом (Відео)

У Львові сталася бійка між музикантами-ютуберами, які намагалися відзняти черговий епізод для російського Youtube-шоу “вписка” та активістами, які прагнули їм перешкодити. Активісти та музиканти зчепилися прямо в центрі міста, на проспекті Свободи, повідомляє ТСН.

Автори відео, яке потрапило до місцевих телеграм-каналів, розповіли, що активісти дізналися про зйомки відео з соціальних мереж – ютубери повідомили, що біля оперного театру Львова зніматиметься кліп для російського шоу. Передбачалося, що музиканти будуть “співати російські пісні з матами”.

На Донбасі на блокпосту сталася серйозна перестрілка

Однак поспівати матюки не вийшло – на місце з’явилися активісти та припинили зйомку. У процесі сталася бійка, пошкодили деяке обладнання музикантів, а їх самих прогнали з місця подій. У відповідь ображені ютубери вирішили написати заяву в поліцію.

“Було звернення про масову бійку, музиканти та їхні знайомі вирішили написати заяву в поліцію”, – розповіла виданню прессекретар Львівської поліції Катерина Рибій.

У Кривому Розі малолітні хулігани розгромили трамвай та побили водія

Нагадаємо, раніше страшний злочин стався в Київській області – там чоловік і жінка вбили, розчленували та спалили 23-річну мешканку Закарпатської області, а також вкрали її дворічного сина. Дитину пізніше віддали родичам загиблої.

Коментарі