У деокупованій Блаклії виявили двох чоловіків зі зв’язаними рукми та кулями в голові

Після звільнення від російських окупантів Балаклії Харківської області кожного дня з’являються нові приголомшливі факти про їхні звірства. Як повідомив помічник начальника ГУНП в Харківській області В’ячеслав Марков, в Балаклії поліція завдяки місцевим мешканцям виявила тіла жорстоко вбитих людей, передає ТСН.

В Балаклії правоохоронці зафіксували перший факт загибелі людини внаслідок катувань

“Під час ексгумації були виявлені тіла двох чоловіків середнього віку, у яких були зв’язані руки і прострелені голови. За свідченнями місцевих мешканців, ці громадяни були застрелені росіянами. Крім того, місцевість залишається замінованою. Нам стало відомо про випадок, коли на одній з околиць серйозно постраждала жінка”, – повідомив Марков.

Одразу після звільнення Балаклії Марков разом з колегами вирушив туди, щоб роздати містянам продуктові набори.

“Ми побачили там дуже голодних людей, які провели багато часу в підвалах. Світла в місті наразі немає, люди готували їжу на вогнищі. Мені запам’яталася одна бабуся, яка намагалася цілувати руки тим, хто роздавав ці продуктові набори”, – розповідає В’ячеслав Марков.

В Балаклії енергетик підірвався на російській розтяжці

За даними поліції Харківської області, зараз в Балаклії тривають фільтраційні заходи – правоохоронці з’ясовують, хто співпрацював з окупантами та хто безпосередньо перейшов до них на службу. Такі заходи триватимуть кілька днів.

Коментарі