У Донецькій області депутат наклав на себе руки на очах сина

У місті Селидове в Донецькій області депутат місцевої міськради звів рахунки з життям на очах власного семирічного сина. Трагічний інцидент трапився вдень 15 грудня, повідомили в Національній поліції.

Поліцейських на місце трагедії викликав сусід загиблого, який став мимовільним свідком самогубства. Прибувши, правоохоронці спробували встановити версію того, що сталося. Виходило, що 35-річний депутат повернувся додому Вдень, без слів підійшов до вікна і мовчки вистрибнув з нього на очах у дитини. З дитиною зараз працюють психологи і ювенальна поліція.

На Тернопільщині у військовій частині повісився військовослужбовець

За попередньою інформацією місцевих ЗМІ, загиблий – начальник відділу освіти, місцевий депутат міськради Леонід Осипов. Місцеві видання підтвердили, що на фотографії поліцейських з місця інциденту зображений саме будинок Осипова. Також відомо, що в Осипова є син семи років від роду.

Причини, які штовхнули народного обранця на такий фатальний крок, поки що не встановлені. Поліція відкрила справу за ст. 115 (вбивство) КК України з позначкою “самогубство”.

Нагадаємо, раніше в Луцьку наклала на себе руки мати дівчинки, яка незадовго до цього померла через отруєння. Восьмирічна дівчинка померла, отруївшись каштанами, які приготувала її мама.

Теги:

Коментарі