У Генштабі розповіли, що серед російських військових зросла кількість самоскалічень

Російська армія несе чималі втрати на війні в Україні. А до цього додалися ще й нові самоскалічення в рядах окупантів. Про це 10 вересня розповіли в Генеральному штабі Збройних Сил України.

У Куп’янську затримали начальника окупаційної “поліції” Балаклії, який тікав у “ЛНР”

“Серед особового складу, який прибуває в Україну на підсилення, зросла кількість самоскалічень. Російське керівництво постійно шукає нові джерела поповнення резервів. Обіцяючи високе грошове утримання та соціальний пакет”, – йдеться у повідомленні.

За інформацією українських захисників, російське командування намагається вербувати вояк через групи у соціальних мережах, а так званих “добровольців” шукають серед відставних військових у Киргизькій республіці.

У Генштабі ЗСУ розповіли про оперативну обстановку на Харківському напрямку

Тим часом рашисти переводять вцілілих солдатів з одного підрозділу в інший.

Так, після втрати підрозділів 106-ї повітрянодесантної дивізії збройних сил російської федерації, які знаходяться на Південноузькому напрямку, вцілиліх бійців переводять до інших пізрозділів.

“За наявною інформацією, залишки особового складу від так званого батальйону спеціального призначення “хан” переведено до 9-го полку морської піхоти”, – кажуть у Генштабі.

Коментарі