У готелі в Карпатах побили київських туристів через зауваження про сніданок за 80 тисяч гривень (Відео)

Сервіс по-українськи: у карпатському готелі туристів з Києва побили через невдоволення сніданком і хотіли виселити. Сніданок, якщо що, обійшовся їм у 80 тисяч гривень, повідомляють “Вікна”.

Туристи розповіли виданню, що вони приїхали компанією з 8 осіб на відпочинок в Карпати. За проживання в готелі та сніданки було сплачено 80 тисяч гривень — величезні гроші. Одній з дівчат не сподобався омлет на сніданок і вона попросила адміністрацію його замінити. Однак адміністратор їй відмовила — на тій підставі, що вона-де сама їсть його щоранку і все нормально.

У Києві затримали двох хлопців, які побили та пограбували телеведучого

“Я сказала, що мені не сподобався сніданок і чи можна його замінити. Вона сказала, щоб ми завтра вибрали інше і нічого змінювати не будуть… Адміністратор сказала, “те, що вам не сподобався омлет, це ваші проблеми. Я його пробую щоранку і мені все подобається”. Розвернулася і пішла”, — розповіли дві дівчини з компанії.

У відповідь дівчата обізвали адміністратора “тупою вівцею” і після сніданку пішли розбиратися. Однак там стався конфлікт — як тільки туристи почали знімати те, що відбувається, адміністратор накинулася на них.

“Подруга почала її знімати, і вона просто вибігла з рецепції та схопила її за волосся”, — розповіла одна з туристок.

Прикордонники не пустили в Україну відомого російського тіктокера

За дівчат заступилися їхні хлопці, однак і до агресивної співробітниці готелю підійшло підкріплення — працівники закладу, які зчепилися з молодими людьми. Розчепити їх змогла тільки викликана поліція.

Адміністрація спробувала було виселити туристів, не повертаючи їм гроші за проживання та харчування. Туристи знову викликали поліцію — і в підсумку залишилися жити в готелі. Обидві сторони написали в поліцію заяви, правоохоронці розбираються в ситуації.

 

 

Нагадаємо, раніше в Івано-Франківській області легковик зірвався зі схилу та впав на дах будинку. Аварія сталася 8 січня в селі Соколівка Косівського району.

Коментарі