У Херсонській області виявили рекордний посів конопель

Вартість наркомісткої рослини за цінами чорного ринку оцінили у 300 мільйонів гривень
 
У Херсонській області на території Чаплинської територіальної громади оперативники виявили земельну ділянку площею один гектар з посівами конопель. Про це повідомляє місцеве управління Нацполіції.
 
“За наркоплантацією ретельно доглядали й охороняли. Зараз в умовах ізолятора тимчасового тримання знаходяться чотири учасники групи у віці від 26 до 57 років, яких підозрюють до вирощування наркорослин”, – говорять в поліції.
 
Недалеко від поля стояла сторожова вежа, з якої черговий, озброєний гладкоствольною мисливською рушницею, цілодобово спостерігав за ділянкою.
 
За даним фактом копи відкрили провадження у ч.2 ст.310 (“посів або вирощування снотворного маку чи конопель”). Санкція статті передбачає покарання від трьох до семи років ув’язнення.
 
Нагадаємо, раніше в Харківській області затримали чоловіка, який перевозив наркотики в бороді. На пасажира автобуса зреагував службовий пес Арчі. Відносно порушника митники склали протокол за статтею 483 (“переміщення товарів через митний кордон України з приховуванням від митного контролю”) МКУ.

I think all aspiring and professional writers out there will agree when I say that ‘We are never fully satisfied with our work. We always feel that we can do better and that our best piece is yet to be written’.
Показати всі пости

Коментарі