У Києві у журналіста вкрали велосипед під час інтерв’ю з начальником поліції столиці

У Києві сталася досить кумедна ситуація — у журналіста видання РБК-Україна вкрали велосипед в той момент, поки він брав інтерв’ю у начальника поліції в столиці.

Про це написав сам потерпілий, журналіст РБК-Україна Олег Черниш у своєму Facebook.

Нові камери та спортивний зал: міністр показав проєкт будівництва СІЗО у Львові (Фото)

Він розповів, що поки він перебував у главку НПУ в Києві, у нього вкрали велосипед. При цьому він зазначив, що транспортний засіб потягли не з-під будівлі главку, а із загального коридору між квартирами в будинку, де він живе.

“Що таке “київський парадокс”? Це коли береш інтерв’ю у начальника київської поліції, а в цей момент у тебе крадуть велосипед прямо з-під квартири, прикутий до стіни та захований за дверима спільного з сусідами коридору. Одне радує — великий був старенький, покоцаний та не дуже дорогий” — написав він.

Журналіст додав, що поліція вже активно шукає велосипед. А користувачі, проте, погодилися, що ситуація виглядає дуже кумедною.

 

 

Нагадаємо, в Одесі під час обшуків у начальника місцевого управління Державної прикордонної служби було встановлено, що він — прихований колумбієць. Слідчі Державного бюро розслідувань, проводячи обшук у підозрюваного в корупції начальника Південного регіонального управління ДПСУ генерал-майора Олександра Мула, несподівано знайшли не тільки невраховані гроші.

Коментарі