У Києві врятували дівчину, яка кинулася під потяг метро (Відео)

У столичній підземці рятувальники надали допомогу пасажирці, яка опинилася на колії. Бригада швидкої допомоги доставила постраждалу в лікарню. Про це повідомили в пресслужбі Головного управління ДСНС у Києві.

У метро дитина впала на рейки: потерпілого доставили в лікарню

Інцидент стався вчора о 17:30 на Оболонсько-Теремківській лінії. На станції “Палац Україна” одна з пасажирок потрапила під поїзд. На місце події виїжджав екіпаж ДСНС.

Рятувальники з’ясували, що постраждала знаходиться між першим та другим вагоном. Її змогли дістати з-під коліс, після чого передали медикам. Рух поїздів через станцію відновили через годину після того, що сталося.

Пізніше в соцмережах з’явилося відео НП. Очевидці стверджували, що дівчина сама зробила крок під поїзд. Наразі правоохоронні органи встановлюють всі обставини події.

Нагадаємо, у Харкові силовики розслідують конфлікт у метро, що закінчився стріляниною. За фактом події відкрито кримінальне провадження за статтею 296 КК України (“хуліганство із застосуванням зброї”). За даними прокуратури, інцидент в підземці стався близько 23:00 17 листопада. Колишній співробітник податкової поліції зробив зауваження групі студентів з приводу неправильного носіння медичної маски. У відповідь чоловік почув на свою адресу нецензурну лайку. Конфлікт продовжився на платформі станції метро “Держпром”. Після того, як його штовхнули, експодатківець дістав пістолет та кілька разів вистрілив вгору, а потім – в ногу одного зі студентів.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі