У Києві затримали чоловіка з гранатою, який погрожував підірвати Кабмін (Відео)

Вранці 4 серпня в будівлю Кабінету міністрів в Києві увірвався чоловік з гранатою в руках. Він погрожував підірвати боєприпас. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив голова правління ГО “Стоп корупції” Ігор Бондарчук, опублікувавши відео інциденту.
 
Як стало відомо, чоловік зайшов в будівлю уряду через громадську приймальню, куди люди зазвичай проходять по пропуску або приносять листи. Через цей вхід чиновники не входять, тому правоохоронців там не було. Уточнюється, що через вхід проходять прибиральники, рядові співробітники й інший обслуговий персонал.

Нардеп Олексій Гончаренко повідомив в Telegram, що до Кабміну під’їхав спецпідрозділ. За його словами, на сьогодні заплановано засідання уряду, переносити його поки не планують.

 

 

Чоловіка, який погрожував підірвати гранату в будівлі Кабміну, вже затримали. Про це повідомила прессекретар Київської державної міської адміністрації.

Нагадаємо, раніше в Харкові чоловік погрожував дітям бойовою гранатою. За даними силовиків, один з очевидців повідомив, що на дитячому майданчику на вулиці Руслана Приходько знаходиться чоловік з боєприпасами. Через пів години силовики знайшли підозрюваного в одному з сусідніх під’їздів і затримали.

I think all aspiring and professional writers out there will agree when I say that ‘We are never fully satisfied with our work. We always feel that we can do better and that our best piece is yet to be written’.
Показати всі пости

Коментарі