У Кривому Розі “Газель” збила жінку з дитиною: медики рятують 5-річного хлопчика

Смертельна аварія сталася в Довгинцівському районі міста. Про це повідомляє “Інформатор“.

Правоохоронці попередньо встановили, що 33-річна жінка переходила дорогу з 5-річним сином у невстановленому місці. В цей час їх збив вантажний автомобіль. Жінка від отриманих травм померла на місці аварії, а дитину доставили в лікарню.

61a88b2e481049.39518115.jpg

Медики 8-ї дитячої міської лікарні, в якій знаходиться малюк, оцінюють його стан як важкий. У дитини множинні травми та переломи, а також забій головного мозку. Через серйозні пошкодження хлопчика підключили до апарату штучної вентиляції легенів.

45-річного водія “Газелі” затримали. За фактом аварії слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (“порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту, які спричинили загибель людини”) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає від трьох до восьми років позбавлення волі.

У Харкові водій на Hyundai збив жінку

Нагадаємо, раніше в Харкові мікроавтобус збив чоловіка. Пішохід потрапив під колеса автомобіля “Mercedes Sprinter” на Московському проспекті. 41-річний водій розповів правоохоронцям, що чоловік несподівано почав перебігати дорогу в недозволеному місці. Шофер застосував гальмування з маневром наліво, але все одно збив пішохода

Коментарі