У Маріуполі на меткомбінаті виявили три трупи

У Маріуполі на території місцевого металургійного комбінату виявили три трупи. Як загиблі потрапили на територію комбінату — невідомо, оскільки співробітниками підприємства вони не числилися.

Про це повідомляє УНН з посиланням на ДСНС України.

У Дніпрі розбещувач малолітніх і його жертва знайшли труп в покинутій будівлі

“4 січня о 12:45 в ДСНС надійшла інформація, що в м.Маріуполь на території металургійного комбінату ПрАТ „МК Азовсталь“ в не експлуатованому підсобному приміщенні поблизу доменної печі виявлені тіла 3 загиблих осіб (не є працівниками об’єкта). Причина смерті встановлюється правоохоронними органами. Підрозділи ДСНС не залучалися” — повідомили в пресслужбі у відповідь на запит видання.

У Кривому Розі немовля померло від алкогольного отруєння

У поліції Донецької області повідомили, що загиблі могли отруїтися чадним газом. Їх вже ідентифікували — це місцеві жителі 33, 25 і 16 років, останнього шукали понад добу, оскільки він пропав, вийшовши з дому. Попередня версія трагедії — загиблі незаконно проникли на територію будівлі конверсії, залізли в доменний цех і отруїлися газами.

Нагадаємо, раніше НП сталася в Косівській районній лікарні (Івано-Франківська область). Як повідомили 29 грудня в пресслужбі Міністерства охорони здоров’я України, в клініці стався вибух з сильною пожежею.

Коментарі