У МОЗ видали рекомендації щодо проведення 1 вересня в школах

Щоб запобігти поширенню COVID-19, в Міністерстві пропонують розглянути різні варіанти організації початку 2021-2022 навчального року та додержуватись обмежувальних протиепідемічних заходів.

Відзначається, що урочистості та лінійки на честь 1 вересня для навчальних закладів не обов’язкові, а рішення проводити святкові заходи чи ні (і в якому форматі) залишається за адміністрацією школи.

Урочисті лінійки рекомендують провести на вулиці без сторонніх аніматорів, розділивши учнів різних класів; уникати скупчення людей і стежити за дотриманням дистанції в 1,5 м.

При виборі альтернативного формату проведення свята радять:

– організувати святкування в межах кожного класу;
– замість активності в приміщенні вибрати варіант святкування під відкритим небом;
– спробувати організувати День знань в інтерактивній формі.

Нагадаємо, раніше Міністерство охорони здоров’я України дозволило вакцинацію дітей від 12 років. Для отримання щеплення батьки дітей 12-15 років або самі діти у віці 16-17 років повинні звернутися до педіатра або сімейного лікаря.

I think all aspiring and professional writers out there will agree when I say that ‘We are never fully satisfied with our work. We always feel that we can do better and that our best piece is yet to be written’.
Показати всі пости

Коментарі