У Полтавському СІЗО померла 20-річна дівчина, засуджена на 15 років

У СІЗО №23 міста Полтава померла 20-річна Вероніка Моторіна, яка отримала 15 років за вбивство інструктора місцевого тиру. Про це повідомив канал “ТРУХА. Полтава”.

Відзначається, що протягом усього дня 29 листопада Моторіна нічого не їла – тільки багато курила і пила каву. Пізно ввечері з нею раптово стався епілептичний припадок. Медики протягом півтори години намагалися надати їй допомогу, проте допомогти дівчині не вдалося і вона померла.

Керівник обласного центру екстреної медичної допомоги Дмитро Лавренко розповів “Суспільному”, що причину смерті Моторіної повинні встановити судмедексперти. Відомо, що немає ніяких ознак насильницької смерті. Швидше за все, справу зробили стрес і надлишок нікотину з кофеїном. До цього Моторіна намагалася накласти на себе руки – після оголошення вироку.

У мережі з’явилися кадри падіння 19-річного хлопця з вікна харківської  багатоповерхівки (відео)

Моторіна здобула відомість після того, як 7 лютого 2020 року прийшла в тир, щоб, як пізніше вона заявляла сама, накласти на себе руки. Однак у підсумку з пістолета, що належав тиру, вона розстріляла 64-річного інструктора тиру Сергія Смольянінова, який загинув на місці, отримавши п’ять куль.

28 вересня 2021 року Жовтневий суд Полтави, попри всі спроби адвокатів Моторіної виправдати її, визнав дівчину винною в умисному вбивстві та засудив її до 15 років порушення волі. Поки Моторіна перебувала в СІЗО, з нею розлучився чоловік і кинув коханець, через якого вона і хотіла накласти на себе руки, а в підсумку скоїла вбивство.

У Харкові студент випав з вікна

Нагадаємо, раніше в місті Кам’янське Дніпропетровської області сталася НП – напередодні місцеві жителі виявили на одному з дитячих майданчиків самогубцю. 41-річний чоловік висів у петлі на одному з дитячих атракціонів.

Коментарі