У Сумах застрелили активіста “Правого сектору”

У Сумах 27 жовтня увечері вбили представника “Правого сектору” Олександра Іваніна. Про це повідомив голова сумської організації “Правий сектор” Сергій Супрун.

“Вбивця чекав на Олександра біля під’їзду його власного будинку. Здійснив понад 10 пострілів. Напад на чоловіка було скоєно в присутності дружини. Не виникає сумнівів, хто доклав до цього руку і де саме шукати винних. “Правий сектор” переконаний, що саме націоналістична діяльність Іванини стала причиною вбивства”, – йдеться у повідомленні.

У Харкові на сходах супермаркету застрелили чоловіка

Напередодні Іванина прийшов на засідання міської ради та виступив із критикою на адресу місцевих депутатів і перевізників маршруток. Він лаяв їх за високі ціни та низьку якість обслуговування. Після чого заявив, що на дорогах міста зупинятимуть транспорт, який порушуватиме критерії, яким мають відповідати маршрутки, з викликом поліції.

Нагадаємо, раніше Шевченківський райсуд Києва взяв під варту сімох представників харківського “Нацкорпусу”, підозрюваних у рекеті. Затриманих підозрюють у здирстві, протидії законній господарській діяльності, створенні злочинної організації та участі в ній.

 

I think all aspiring and professional writers out there will agree when I say that ‘We are never fully satisfied with our work. We always feel that we can do better and that our best piece is yet to be written’.
Показати всі пости

Коментарі