У Запоріжжі будинок, по якому росіяни вдарили з РСЗВ минулого тижня, може обвалитися, — Офіс президента

Пресслужба Офісу президента повідомляє, що в Запоріжжі існує загроза обвалу частини будинку, по якому минулого тижня росіяни вдарили з РСЗВ.

“Унаслідок влучання боєприпасу в один із дев’ятиповерхових житлових будинків було пошкоджено тримальні конструкції одного з під’їздів. Обвалення конструкцій верхніх поверхів цієї частини будівлі не відбулося, але залишається велика ймовірність цього. Тому необхідний демонтаж цієї частини будівлі з використанням спеціальної техніки”, — повідомляють представники Офісу президента.

Два влучання у житлові будинки у Запоріжжі: одна ракета не розірвалася (Фото, Відео)

За інформацією начальника Запорізької обласної військової адміністрації Юрія Малашка та начальника Головного управління Національної поліції в області Артема Кіська, проблема стосується двох будинків, де десятки квартир стали непридатними для проживання.

Під час візиту до Запорізької області, президенту Володимиру Зеленському було повідомлено про цю ситуацію, а також про те, що всім постраждалим було надано необхідну медичну допомогу та тимчасове житло для тих, хто цього потребував.

Коментарі