У Запоріжжі таксист врізався в трамвай, постраждали діти

У Запоріжжі таксист однієї зі служб допустив зіткнення з трамваєм, в результаті чого постраждали його пасажири — тридцятирічна жінка і двоє дітей. Про це 28 грудня повідомило місцеве видання “Індустріалка”. Надзвичайна подія сталася напередодні.

10-річна дівчинка в результаті дорожньо-транспортної пригоди отримала черепно-мозкову травму, струс мозку та травму грудної клітини. У другої дитини шок. Жінка отримала закриту черепно-мозкову травму та струс мозку. Постраждалих госпіталізували.

Смертельна ДТП на Чернігівщині: поліція затримала водія

Поліція поки не коментувала інцидент, проте сама потерпіла описала ситуацію в соціальних мережах. За її словами, водій, послуги якого вона замовила через агрегатор, був під наркотиками, за її версією, під амфетаміном — він примудрився скоїти ДТП через три хвилини після того, як підібрав замовницю та її дітей, при цьому, абсолютно не реагував ні на які зовнішні подразники та на крики про те, що їх курс перетинає трамвай.

 

У Києві неадекватний водій розбив 15 машин та втік

Нагадаємо, раніше в Луцьку підліток зніс людей на зебрі. Аварія сталася 12 грудня на проспекті Соборності. За інформацією правоохоронців, постраждали чотири людини. Як повідомила прессекретар Нацполіції Волині Ольга Бузулук, автомобіль намагався сховатися від патрульних та в’їхав у пішоходів.

Коментарі