У Запорізькій області терористи РФ обстріляли 30 населених пунктів: фото наслідків

За добу 5 лютого 30 населених пунктів у Запорізькій області були обстріляні російськими терористами. Постраждали житлова та цивільна інфраструктура в Запорізькому, Пологівському та Василівському районах області.

Про це повідомляє Національна поліція України.

Терористи били з артилерії та РСЗВ по населених пунктах Зарічне, Комишуваха, Таврійське, Гуляйполе, Оріхів, Залізничне, Гуляйпільське, Щербаки, Полтавчанка, Зелений Гай, Новоселівка, Шевченко, Новокарлівка, Білогір’я, Затишшя, Єгорівка, Новоданилівка, Новоандріївка, Ольгівське, Мала Токмачка, Чарівне, Малинівка, Лугівське, Красне, Степногірськ, Степове, Кам’янське, Плавні.

Удар терористів РФ по Харкову 5 лютого: у мережі показали фото пошкоджених будівель

“2 лютого окупаційні війська обстріляли село Таврійське Комишуваської ОТГ з РСЗВ “Ураган” снарядами з касетним зарядом. Внаслідок обстрілу частково зруйновані домівки. В них побиті дахи та фасади, вибиті вікна й двері, пошкоджені паркани й територія домоволодінь. Також пошкоджені машини місцевих жителів і сільськогосподарська техніка” – сказано в повідомленні.

Пошкодження від вогню терористів отримали переважно житлові приватні та багатоповерхові будинки, а також сільськогосподарські будівлі та інфраструктура. НПУ та СБУ відкрили кримінальні провадження за фактом обстрілів в рамках статті 438 (порушення законів та звичаїв війни).

Коментарі