У Житомирській області співробітник КОРДу помер після нападу кабана (Відео)

Під час полювання несумісні з життям травми отримав командир штурмового загону Євген Андрейковець. Про це 11 січня повідомляє ТСН.

Інцидент стався в лісі під Житомиром, коли чоловік пішов на полювання. Його пес злякав дику тварину, яка вискочила прямо перед Євгеном. Чоловік встиг вистрілити, але кабан наніс йому серйозну травму, розірвавши артерію. Після цього співробітники лісництва перев’язали ногу трьома ременями та завантажили в авто, попутно викликавши швидку допомогу. Доїхавши до траси, пораненого поліцейського перемістили в карету швидкої допомоги, але медикам не вдалося його врятувати. Через два кілометри шляху чоловік помер.

За фактом смерті людини відкрили кримінальну справу за статтею “вбивство” з позначкою “нещасний випадок”. У місцевій прокуратурі повідомили, що почали досудове розслідування і будуть встановлювати коло осіб і обставини події.

 

 

 

Загинув на полюванні: у Харківській області підстрелили хірурга

Нагадаємо, раніше у Львівській області під час полювання загинув 66-річний чоловік. Трагедія сталася на території мисливських угідь у Стрийському районі. За попередніми даними правоохоронців, під час полювання 62-річний чоловік вистрілив з мисливської рушниці, намагаючись підстрелити дичину, проте куля влучила в іншого мисливця. В результаті вогнепального поранення 66-річний мисливець загинув.

Коментарі