Україна має повну інформацію про постачання іранських дронів до РФ — РНБО (Відео)

Україна має повну інформацію про дрони, що поставляються Іраном Росії, і якщо Іран поставить Росії ракети, це буде додатковим викликом для України.

Про це розповів в інтерв’ю секретар РНБО Олексій Данілов.

“Ми чітко розумінням, за даними нашої розвідки і розвідки наших партнерів, що відбувається з Іраном. Ми більш ніж впевнені, що це іранські дрони. Вони їх постачали Російській Федерації, на жаль, це відбувається і сьогодні. І для нас це є великим викликом. Більш того, нам достеменно відомо, що Російська Федерація веде з Іраном переговори про постачання іншого озброєння на територію Росії. З іншого боку, для нас це буде додатковий виклик, якщо Іран зважиться поставити Росії вже не тільки дрони, але і ракети», — заявив Данілов.

У Харківській області виявили арсенал російської зброї (Фото)

Також Данілов зазначив, що українські військові набули навичок з протидії атакам дронів, але іноді вони все ж досягають своєї мети, і це становить серйозну загрозу для України.

“На жаль, вони не знімають з порядку денного дуже просте питання, яке вони піднімають – це знищення нас як нації. Я більше, ніж впевнений, що вони нічим не відрізняються від Гітлера, який був у минулому столітті. Це сучасний такий же режим, такий же Гітлер. Якщо той знищував євреїв, то цей каже: “Я хочу знищити українців”, — сказав Данілов.

Коментарі