В Одесі вчителька побила п’ятикласника пляшкою прямо на уроці (відео)

В Одесі в одній з місцевих шкіл вчителька побила учня п’ятого класу пляшкою прямо на уроці. Інцидент стався на уроці української мови, повідомляє місцевий канал “Одеса-Інфо”.

Відомо, що під час уроку вчителька підійшла до учня, який сидів за останньою партою, вихопила у нього з рук порожню пластмасову пляшку та кілька разів вдарила його по голові, вигукуючи при цьому погрози на адресу дитини. При цьому хлопчик намагався захистити голову, а одна з його однокласниць попросила вчительку припинити.

У школах Києва та Львова шукають вибухівку

У школі, повідомляє “Обозреватель”, заявили, що дитина неодноразово порушувала правила поведінки на уроці. Проте, вчительку вже звільнили — вірніше, вона сама звільнилася, як тільки відео інциденту потрапило до соціального педагога.

“Вона має на це право, вона не кріпосна. Її в будь-якому випадку на період розслідування відсторонили б від роботи, але людина прийняла рішення звільнитися самостійно. Незважаючи на це, вивчення даної ситуації триває правоохоронцями та Службою у справах дітей та Департаменту”, – сказала чиновниця.

В Одеській області від коронавірусу померла дівчинка: школярку не встигли доставити в лікарню

https://youtube.com/watch?v=vtBQuZtrWh8

Нагадаємо, раніше в Одеській області виявили мертвим місцевого чиновника, який працював у Держгеокадастрі, Дмитра Кукола. Передбачається, що він наклав на себе руки.

Коментарі