В Одесу вперше за два роки прибув круїзний лайнер

В Одеський морський порт 28 вересня зайшов перший за два роки міжнародний круїзний лайнер – теплохід SeaDream II під прапором Багамських островів. Більшість пасажирів – громадяни Канади та США. Про це заявив начальник Одеської філії ДП Адміністрація морських портів України Максим Лапай, повідомляє ЦТС.

За його словами, найбільше від наслідків пандемії постраждав круїзний напрямок діяльності порту.

З Харкова запустили додатковий нічний поїзд до моря

“Починаючи з 2014 року пасажирські лайнери під іноземним прапором перестали відвідувати українські порти. Знадобилося кілька років на те, щоб стабілізувалася ситуація безпеки в Чорноморському регіоні та колосальні зусилля адміністрації порту в переговорах зі світовими туристичними операторами для повернення круїзних суден в Одесу. І ось, коли ми отримали по 20 і більше заявок на судозаходи лайнерів в сезони 2020-21 років, коронавірус поставив на паузу весь круїзний бізнес в глобальному масштабі”, – зазначив Максим Лапай.

Нагадаємо, раніше під час шторму на морі потонув харків’янин. 57-річний чоловік відправився на пляж, в той час як на морі піднялися сильний вітер і хвилі. Коли тіло відпочивальника дістали з води, реанімацію проводити вже було пізно.

I think all aspiring and professional writers out there will agree when I say that ‘We are never fully satisfied with our work. We always feel that we can do better and that our best piece is yet to be written’.
Показати всі пости

Коментарі