Загострення на Донбасі: штаб повідомив про 29 обстрілів, є поранені

17 лютого в результаті загострення обстановки на Донбасі штаб Операції Об’єднаних сил зафіксував сумарно 29 обстрілів українських позицій і населених пунктів під контролем уряду, які велися проросійськими бойовиками.

На Донбасі снайпер ЗСУ ліквідував командира бойовиків — росіянина-найманця

Штаб ООС зазначив, що з 29 обстрілів 27 велися зі зброї, забороненої Мінськими угодами, в тому числі артилерії калібру 152 мм. У результаті ворожого вогню поранений український військовослужбовець. У Станицю Луганську “прилетіло” 32 снаряди калібру щонайменше 122 мм, троє цивільних отримали контузії та поранення.

СБУ затримала на Донбасі розвідника бойовиків

У Мар’їнці обстріляли автобусну зупинку та школу, поранена місцева мешканка 1957 року народження, у неї численні осколкові поранення. У н/п Тарамчук артилерійським обстрілом пошкоджено один житловий будинок та лінії електропередач, населений пункт знеструмлено.

Раніше ми писали, що бойовики на Донбасі з ранку 17 лютого влаштували обстріли українських позицій і контрольованих Києвом населених пунктів. Серед інших, обстріляли Станицю Луганську, снаряд бойовиків влучив у будівлю дитячого садка.

Коментарі