Зеленський звільнив Тимошенка з Офісу президента

Президент Володимир Зеленський підписав указ про звільнення заступника голови Офісу президента Кирила Тимошенка із займаної посади. Перед цим посадовець написав заяву на звільнення.

Нагадаємо, раніше журналісти повідомили, що Кирило Тимошенко їздить на позашляховику “Chevrolet Tahoe”, який компанія “General Motors” передала Україні для вивезення громадян із зони бойових дій і гуманітарних місій.  Сам Тимошенко це не заперечував, але пояснював, що їздить на ньому в деокуповані райони, а машина перебуває на балансі Державного управління справами. Пізніше Тимошенко заявив, що більше не буде використовувати це авто і попросив передати його у прифронтові райони за призначенням. 

Володимир Зеленський у своєму відеозверненні 22 січня заявив: “І цей тиждень буде часом відповідних рішень. Уже підготовлених. Не хочу зараз анонсувати, але все це буде справедливо. У кожній ситуації будемо детально розбиратися. Те, що стосується енергетики і закупівель. Те, що стосується відносин між центральною владою і регіонами. Те, що стосується закупівель для військових”.

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показати всі пости

Коментарі