Затримано “енергетика” окупантів, який знеструмив частину Донецької області на користь забезпечення електрикою російських загарбників

В результаті стабілізаційних заходів у звільнених районах Донецької області Служба безпеки викрила ще одного колаборанта. Зрадник виявився колишнім працівником місцевих електромереж, який після окупації частини регіону підтримав загарбників.

Про це повідомляє Служба безпеки України у своєму телеграм-каналі.

Колаборант був призначений керівником “РЕС Краснолиманського району”, що підпорядковувалося так званому “міністерству вугілля та енергетики” терористичної організації “днр”.

На Хмельниччині викрили депутата-організатора уникнення мобілізації

На своїй “посаді” псевдокерівник від’єднав від постачання електрикою районний центр та перенаправив її на потреби окупантів з рф.

Після звільнення Лиману зловмисник намагався втекти з міста, але був оперативно затриманий співробітниками СБУ. Слідчі Служби безпеки повідомили фігуранту про підозру за ч. 4 ст. 111-1 (колабораційна діяльність) Кримінального кодексу України. Вирішується питання про обрання запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою.

Коментарі