Збірну України з футболу пригрозили відвезти на Донбас, щоб “додалося патріотизму”

Віцепрезидент Української асоціації футболу Сергій Куніцин після поразки в матчі з Австрією, який закінчився з рахунком 0:1 запропонував повезти українську збірну на Донбас, щоб футболісти грали більш відповідально.

“40 мільйонів переживає. Пацани воюють на Донбасі. Так безвідповідально не можна ставитися. Не можна. 40 мільйонів людей переживали. Пацани в окопах переживали. Соромно. Я футбольна людина, мені соромно. Не відчувалося, що команда відчуває, що десятки мільйонів українців переживають і десятки тисяч пацанів на війні. Футболістів треба на Донбас повезти. Може, тоді патріотизму додасться”, – цитує Куніцина Tribuna.com.

Нагадаємо, раніше УЄФА зобов’язав прибрати з форми збірної України напис “Героям слава”. Ці слова в УЄФА вирішили заборонити, оскільки вважали, що в поєднанні з фразою “Слава Україні!” вони несуть політичний підтекст.

I think all aspiring and professional writers out there will agree when I say that ‘We are never fully satisfied with our work. We always feel that we can do better and that our best piece is yet to be written’.
Показати всі пости

Коментарі