У Харківській області автобус з пасажирами і карета швидкої допомоги опинилися в сніговій пастці (Фото)

Про це сьогодні повідомили у пресслужбі ДСНС у Харківській області.

У ніч на 29 грудня на спецлінію надійшов сигнал про те, що в Лозівському районі, біля міста Первомайський, мікроавтобус Volkswagen потрапив у сніговий замет. У машині знаходилися троє дорослих і двоє дітей. До місця події направили одне відділення рятувальників. Прибувши на виклик на автомобілі підвищеної прохідності співробітники ДСНС за допомогою спецінструменту відбуксирували Volkswagen на безпечну ділянку траси.

Крім цього, минулої ночі в Кегичівському районі біля села Козацьке рятувальники витягли зі снігового замету карету швидкої допомоги.

У Харкові, на вулицях Саратовській і Олексіївській, співробітники ДСНС надали допомогу водіям вантажних автомобілів Renault і Mercedes, які також опинилися в сніговій пастці.

291221-1.jpeg

В результаті всіх інцидентів постраждалих немає, допомога була надана своєчасно, після чого водії продовжили рух.

Нагадаємо, раніше в Харкові двоє чоловіків, 17-ти та 34-х років, провалилися під лід. Коли екіпаж прибув на місце події, виявилося, що чоловіки знаходяться на відстані близько десяти метрів від берега. Рятувальники на гумовому човні допливли до постраждалих і витягли їх з крижаної води. На березі “плавців” вже чекала бригада швидкої допомоги, яка доставила їх до лікарні.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі