У Харківській області в ДТП загинув 25-річний хлопець

Рано вранці 27 грудня в Харківській області сталася аварія, в результаті якої загинув водій. Наразі вирішується питання про відкриття кримінального провадження. Про це повідомили в пресслужбі обласного управління Нацполіції.

За даними правоохоронців, ДТП сталося о 04:16 поруч із селом Стара Гнилиця. 25-річний водій ВАЗ-21010 не впорався з керуванням та врізався в дерево. Від отриманих травм потерпілий помер на місці. На місце події виїжджала слідчо-оперативна група, зараз силовики з’ясовують всі обставини трагедії.

У Харкові фура зіткнулася з легковиком: потерпілого доставили в лікарню

Нагадаємо, раніше в Харківській області п’яний водій легковика на смерть збив велосипедистку. Місцевий житель в стані алкогольного сп’яніння сів за кермо чужого автомобіля ВАЗ-2105 та відправився з села Новоосинове в бік населеного пункту Ковшарівка. По дорозі чоловік втратив керування та збив велосипедистку, яка рухалася в тому ж напрямку. Постраждалу доставили в лікарню, але врятувати її не вдалося. Суд засудив водія до шести років в’язниці.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі