Колишній директор хоспісу хоче очолити департамент контролю Харківської міськради

Ігор Малюкін, який раніше керував комунальним підприємством “Обласний центр паліативної медицини ХОСПІС”, претендує на посаду директора Департаменту контролю Харківської міськради. Відповідну декларацію кандидата опублікували на сайті Нацагентства з протидії корупції.

Звільнений чиновник знову хоче очолити департамент ХОДА

Як повідомили в “Харківському антикорупційному центрі”, за два роки роботи в хоспісі сім’я Малюкіна придбала нове житло та автомобіль, хоча їх доходи були не порівнянні з вартістю придбань. Так, в декларації Ігоря Малюкіна за 2019 рік було зазначено, що ні житла, ні заощаджень у його сім’ї не було. Він вказав у власності тільки автомобіль Mitsubishi Lancer 2011 року випуску. Загальний дохід сім’ї за рік був не більше 100 тисячі гривень. Вже у 2020 році дружина Малюкіна отримує в подарунок квартиру за 500 тисяч гривень, гараж та земельну ділянку вартістю 320 тисяч гривень. Дарує їй майно Світлана та Євген Білецькі. При цьому дохід сім’ї за рік склав 150 тисяч гривень, з яких вони вказують, що відклали в заощадження 80 тисяч гривень.

В останній декларації сім’я Малюкіних змінила автомобіль на Subaru Outback. Крім того, дружина Малюкіна опинилася серед засновників двох фірм: “Ебісу Технолоджі” та “Медичний центр Ваник”. Минулого року дружина Малюкіна отримувала в подарунок від Світлани Білецької 38 тисяч гривень.

За рік Малюкін заробив 131 тисячу гривень. Сім’я кандидата на керівний пост в мерію зберігає готівкою 70 тисяч гривень.

У Харкові офіційно призначили нового голову метрополітену

Нагадаємо, раніше стало відомо, що дочка глави адміністрації Новобаварського району Тетяни Цибульник, підприємниця та депутат облради Неллі Цибульник хоче стати заступником директора Департаменту ЖКГ Харківської міськради.

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показати всі пости

Коментарі