Харківська СБУ зуміла отримати координати 700 російських військових цілей

На сході України силовики проводять посилену контрдиверсійну зачистку прифронтових районів. У Харківській області лише за останній тиждень затримали 60 зрадників та колаборантів. Про це повідомив речник обласного управління СБУ Владислав Абдула.

“Хортів, ти будеш першим”: на Луганщині партизани “передали привіт” меру-колаборанту

“В результаті спецоперації СБУ вдалося отримати та передати підрозділам Збройних сил України понад 700 координат для вогневої поразки командних пунктів, скупчення особового складу, важкого озброєння та складів із боєприпасами загарбників”, – повідомив Владислав Абдула.

Силовики також знайшли схованки зі зброєю. У них вилучили протипіхотні міни МОН-90, протитанкові гранати, стрілецьку зброю та снайперські гвинтівки.

У Харкові силовики знайшли схованку з РПГ, мінами та 10 кілограмами тротилу (Відео)

Крім того, співробітники СБУ нейтралізували диверсантів, серед яких колишні правоохоронці. Зловмисники збирали інформацію про розташування українських військ та об’єкти критичної інфраструктури.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі