ЗСУ провели рейд по тилах окупантів під час наступу на Ізюм

ЗСУ провели рейд по тилах окупантів під час Харківського наступу.

Про це повідомив командувач ЗСУ Валерій Залужний, опублікувавши у своєму Telegram відео з розповіддю командира 80-ї ОГШБр Ігоря Скибюка про успішну спецоперацію, метою якої було оточення російських сил в районі Ізюма і звільнення міста.

“Дії нашої бригади для нього (противника – ред.) були як фата-моргана. Він був зосереджений на ударних угрупованнях наших військ і те, що йому в тил пройшла ціла десантно-штурмова бригада… робить оточення, працює по тилових об’єктах, підходить до Ізюму — (противник – ред.) просто не розумів, що відбувається“, — розповів командир бригади.

Українські військові показали бойові вертольоти в дії (Відео)

У наступі на Ізюм також брали участь 25-А і 92-А бригади. За успішні бої зі звільнення міста до нагород було представлено понад 300 осіб.

Російські підрозділи відступали колонами до переправи через річку Оскол, яку контролювала українська артилерія і регулярно вражала ворога.

Командир бригади Скибюк повідомив, що українські військові в ході цієї частини загального наступу отримали понад 100 одиниць трофейної техніки. Командуванням ЗСУ також повідомляло, що в ході всієї Харківської операції противник кинув понад 200 одиниць техніки.

Коментарі