На Харківщині поліція вилучила з неблагополучної родини трьох голодних дітей

Поліцейські Чугуївського райуправління поліції спільно з працівниками соціальної служби у справах дітей Чкаловської селищної ради навідалися до родини, де 24-річна матір та 31-річний батько виховують трьох дітей. Родина перебуває на обліку соціальних служб, жінку неодноразово притягували до адміністративної відповідальності за неналежне виконання батьківських обов’язків.

Як повідомили у відділі комунікації поліції регіону, батьки не займаються вихованням дітей, ніде не працюють та зловживають спиртними напоями. Поліцейські вже неодноразово робили їм зауваження.

У Харкові раптово померла молода мати: трирічну дитину забрали в лікарню

Під час перевірки правоохоронці застали голодних дітей у занедбаному помешканні. По будинку були розкидані речі, на столі знаходились недоїдки та брудний посуд. У помешканні панували безлад та антисанітарія, батьки напередодні вживали спиртне, на дітей уваги не звертали. Працівники поліції та соціальної служби прийняли рішення про вилучення дітей та передачу їх до патронатної родини.

Батьків притягнули до відповідальності за статтею 184 Кодексу України про адміністративні правопорушення: невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов’язків щодо виховання дітей. Вирішується питання про позбавлення їх батьківських прав.

Теги:

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показати всі пости

Коментарі