Окупант скаржиться дружині на величезні втрати, — перехоплення ГУР

Головне управління розвідки Міноборони України оприлюднило перехоплену розмову окупантів, в якій військовослужбовець 70-го мотострілецького полку рф скаржиться дружині на величезні втрати під Вугледаром. Крім того, він висловлює сумнів щодо своєї причетності до війни.

“Ми тут сидимо, під носом в укропів. Вчора бачив трасер, який пролетів на метр над моєю головою. Тут вчора так х*ярили з артилерії, з “сапогов”, бл*,” — скаржиться окупант у розмові.

“Переведення” мертвих солдатів РФ до інших підрозділів: окупант розповів про схему ухилення від виплат, — перехоплення ГУР

Дружина підтримує його припущення, що Україна отримує підкріплення від НАТО. Військовослужбовець далі згадує про трагічну подію, під Вугледаром колона пермських хлопців була спалена дотла. “Там стільки людей загинуло, єб*ть. Нас тут людей все менше і менше”, — засмучено каже окупант.

Окрім того, він стверджує, що щодня їхня життєва небезпека зростає, а смерть стає реальним ризиком: “Ми тут вже кожен день, бл*, зі смертю граємось. Ну, х*й його знає, чи живий він зараз, чи ні. Одна-дві людини, припустимо – це, як говориться, горе, а коли вже сотні – це статистика”.

Комментарии