Під Бахмутом американський бронеавтомобіль MaxxPro врятував життя воїнів ЗСУ (Відео)

Українські захисники, які ведуть бойові дії під Бахмутом, опублікували захоплююче відео бойового автомобіля MaxxPro, який витримав пряме влучання двох російських снарядів під час бойових дій.

На відео український воїн продемонстрував броневик MaxxPro, починаючи з боку машини, який був пошкоджений танковим снарядом. Броня автомобіля витримала постріл з танку. Далі, воїн показав інший бік машини, який був уражений протитанковою ракетою, зазначивши, що MaxxPro витримав і постріл з ПТУРа.

Український воїн, який продемонстрував на відео результати російської атаки, повідомив, що екіпаж машини залишився цілим і неушкодженим, що є свідченням про високу ефективність бойового автомобіля MaxxPro в умовах бойових дій.

Український бронеавтомобіль “Варта” витримав артилерійський обстріл під Бахмутом (Фото)

MaxxPro є американським бронеавтомобілем підвищеної прохідності та підвищеного захисту класу MRAP (Mine Resistant Ambush Protected), який має V-подібну посилену капсулу з композитної броні, що допомагає захистити екіпаж та десант від мін, пострілів з гранатометів та крупнокаліберної стрілецької зброї. Броня MaxxPro здатна витримувати вибух до 7 кілограмів у тротиловому еквіваленті. Але, як ми бачимо на відео, воїни ЗСУ підтвердили, що вона може витримати й пряме влучання танкового снаряда.

Комментарии