Працівник правоохоронного органу вбив 16-річного хлопця на фунікулері в Києві

Учора, 7 квітня, на станції столичного фунікулера виник конфлікт між чоловіком та неповнолітнім. Після виходу з вагону на верхній станції зловмисник штовхнув підлітка. Той впав, розбив головою скло, отримавши смертельний поріз шиї. Неповнолітній помер на місці події.

Як повідомили у пресслудбі Держбюро розслідувань, зловмисник служить водієм у правоохоронному органі. Його затримали та вже відсторонили від виконання обовʼязків. Правоохоронцю готуються оголосити підозру в умисному вбивстві.

У Харкові 16-річний підліток побив батька з сином

У соцмережах повідомляють, що загиблому було 16 років.

“Як стало відомо, компанія з 9 молодих, неповнолітніх людей придбала на Контрактовій площі слабоалкогольні напої, розпили їх на набережній, а потім вирішили проїхатися на фунікулері, щоб продовжити прогулянку по Хрещатику. За інформацією самих молодих людей, у двері вагончика за ними зайшов чоловік, який до всіх чіплявся, нецензурно висловлювався та вліз у розмову підлітків, в тому числі запитаннями : “Чи готові вони захищати Батьківщину?”.

Коли вагончик зупинився на зупинці зверху, Максим (загиблий) виходив з компанії підлітків останнім. До нього підійшов згаданий вище чоловік і сказав, що перевірить як Максим готовий захищати Україну і почав його штовхати, внаслідок чого Максим впав і головою розбив скло та порізав шию.

Друзі Максима намагалися відтягнути агресора від нього, хтось навіть використав газовий балончик. Максим встав, зробив пару кроків і втратив свідомість, в цей же час – неадекват сів на нього і почав душити. Відомо, що неадекват – за два тижні до цього став фігурантом у справі про домашнє насильство”, – написали в Телеграм-каналі “Київ оперативний”.

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показать все посты

Комментарии