Продовжуються пошуки дворічної Віолетти: є свідок, що бачив дівчинку біля лісу (Фото)

Волонтери, які активно долучилися до пошуків зниклої Віолетти Мужечук, повертаються додому після другої доби безрезультатних пошуків.

Про це повідомили представники пошуково-рятувального загону “Мілена”.

Наразі на місці залишаються поліція та рятувальники. Представники загону “Мілена” зазначили, що увечері будуть повідомлення про подальші дії.

Віолетта зникла зі свого подвір’я у селі Скрипаї Чугуївського району увечері 23 травня. Дівчинка була разом з її братом-близнюком на подвір’ї. Хлопчик повернувся додому, але Віолетта не повернулася. У сім’ї, крім близнюків, є й інші старші діти. Батько Віолетти перебуває на фронті, захищаючи батьківщину, а мати живе з вітчимом.

“Гуляла надворі з братом-близнюком”: у Харківській області другу добу шукають дворічну Віолетту

Поліція повідомила про наявність свідка, підлітка, який, здається, бачив дівчинку біля лісу. Пошукові групи, волонтери, правоохоронці та рятувальники обшукали кожну ділянку лісу, озера, поля та прилеглі подвір’я, включаючи вигрібні ями. Використовувалися дрони, тепловізори, пошукові собаки та водолази, але досі немає жодної нової інформації щодо місцезнаходження дівчинки.

Прикмети Віолетти: зріст 90-110 см, худорлявої статури, коротке темне волосся, блакитні очі. Була одягнена в червону кофту та білі штани. Особливих прикмет немає, відомо, що дитина боїться автомобілів. Також є інформація від місцевих жителів, що дівчинка ще не говорить.

Якщо у вас є якась інформація про дитину, будь ласка, повідомте за номерами:

  • 102;
  • +380503055233;
  • (057) 7308300;
  • +380684739530;
  • +380675411000;
  • волонтерам-поисковикам: 068-777-0-112;
  • або будь-яким іншим зручним способом.

NewsRoom – незалежне видання, яке розвивається з 2015 року. Щодня на сайті журналісти розміщують десятки новин про життя Харкова та України. Більше інформації представлено в розділах «Новини компаній», «Бізнес», «Місто», «Їжа».

Комментарии