Російський дрон ударив по Хмельниччині: постраждали понад 20 людей

Близько 5 ранку росіяни вчергове атакували Хмельницьку область ударним дроном, влучивши в один із об‘єктів критичної інфраструктури, який розташований поза межами населених пунктів. Однак станом на зараз відомо про 21-у постраждалу особу. Двоє з них госпіталізовано, іншим надано медичну допомогу та переведено на амбулаторне лікування. Про це повідомив перший заступник начальника Хмельницької обласної військової адміністрації Сергій Тюрін.

Нічна атака “шахедів”: є влучання на Хмельниччині, у Київській обласі впали уламки

У населених пунктах, які знаходяться поблизу від епіцентру удару, потужними вибуховими хвилями завдано пошкоджень цивільним об‘єктам: вибиті вікна, двері, пошкоджені дахи. Зокрема, пошкоджено навчальні, медичні та культурні заклади, адміністративні будівлі, промислові об’єкти, багатоповерхові та приватнв житлові будинки. На місці атаки працюють спецслужби, проводиться оцінка нанесених збитків та відбувається попередня підготовка для відновлення пошкодженого майна.

“Ворог вважає, що може таким чином нас залякати, але йому це не вдасться. Тому гуртуємось і не дамо йому шансу нас зламати”, – додав заступник губернатора.

Теги:

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показать все посты

Комментарии