У Харківській області під час розмінування загинув сапер ДСНС

Учора, 3 травня, під час розмінування території Чугуївського району Харківської області загинув старшина служби цивільного захисту Дубіна Віталій Іванович. Про це повідомив начальник ГУ ДСНС в Кіровоградській області Віталій Миронюк:

“Віталій Дубіна з 2011 року він проходив службу в органах і підрозділах цивільного захисту Кіровоградського гарнізону. Його завжди відрізняли мужність, витримка та виваженість рішень, відповідальність та професійність при виконанні поставлених завдань. Віталій був рятувальником не лише за професією, а у першу чергу, за покликом серця. Готовий щохвилини, ризикуючи собою, прийти на допомогу кожному, хто опинився у біді. Таким його запам’ятають усі, хто знав, з ким вони ділили труднощі служби та пліч-о-пліч боролися з життєвими негараздами.

Війна забирає найкращих, а тонни вибухонебезпечного металу, залишені ворогом в українській землі, безжально знищують усе живе. І перші, хто потрапляє під удар, – це герої без зброї – наші сапери, які стали для українців міцним щитом від небезпеки і не зважаючи ні на що, продовжуватимуть роботи по розмінуванню територій нашої держави.

Вся чисельна родина рятувальників Кіровоградщини висловлюють щирі співчуття родині з приводу передчасної смерті турботливого сина. Важко знайти слова, неможливо загоїти біль втрати, коли зупиняється серце рідної людини. Вічна пам’ять Герою-рятувальнику”.

На Харківщині п’ятеро енергетиків постраждали від вибуху міни, один загинув

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показать все посты

Комментарии