У Миколаївській області чоловік викрав 8-річну дівчинку та тримав її у землянці

Ввечері 1 березня до поліції в Баштанському районі надійшло повідомлення про те, що близько 20:00 в одному з сіл Березнегуватської громади з дому раптово зникла 8-річна дівчинка. Поліцейським рідні заявили, що мають підозри, що дитину міг викрасти колишній співмешканець її бабусі, який тривалий час мешкав разом із сімʼєю.

Як повідомили у відділі комунікації поліції Миколаївської області, одразу була розгорнута масштабна розшукова операція та створено оперативний штаб. До пошуку зниклої та її викрадача був залучений особовий склад місцевого відділення поліції, районного відділку, найближчих відділень, оперативники, слідчі слідчого управління, ювенали та фахівці кримінального аналізу, кінологи, військові та мешканці села.

На Київщині засудили чоловіка, який викрав 4-річну дитину та намагався її зґвалтувати

Правоохоронці обстежили усі будівлі та приміщення селища і його околиці у радіусі 5 км, також оглянули колодязі, лісосмуги, пустирі та поля. Територію відстежували також за допомогою аеророзвідки.

У результаті активних пошуків та вжитих оперативно-розшукових заходів за межами села поліцейські разом із місцевими знайшли замасковану схованку під землею, у якій переховувався зловмисник разом із викраденою дівчинкою.

Поліцейські одразу забрали дитину та відвезли до медичного закладу. Нині з дівчинкою працюють психологи.

50-річного кривдника доставили до поліції. Йому оголосили підозру за ч. 2 ст. 146 Кримінального кодексу України: незаконне позбавлення волі або викрадення людини.

Теги:

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показать все посты

Комментарии