“Варта-Редут” від “Українська Бронетехніка”: новинка в арсеналі ЗСУ

Українські захисники опублікували фото поруч із бронеавтомобілем “Варта-Редут”, який випускає компанія “Українська Бронетехніка”.

Фото нового бронеавтомобіля “Варта-Редут” відомого виробника “Українська Бронетехніка” з’явилося у мережі. Цю машину, про випуск якої офіційно не повідомляли раніше, востаннє бачили ще у 2016-му році на виставці “Зброя та Безпека”, але після повномасштабного вторгнення інформації про неї не було. Хоча офіційні подробиці не повідомлялися, не виключено, що компанія виробляє ці машини після початку великої війни.

“Українська Бронетехніка” виготовляє дві модифікації “Варти” — звичайну “Варту” з колісною формулою 4х4, яка під Бахмутом врятувала життя українським захисникам, та більш потужну версію “Варта-Редут”, класу MRAP, яка має три осі та колісну формулу 6х6.

Український бронеавтомобіль “Варта” витримав артилерійський обстріл під Бахмутом (Фото)

“Варта-Редут” має протикульовий захист кабіни, десантного відсіку та двигуна класу ПЗСА-4 та посилений протимінний захист. Десантний відсік містить 12 сидінь з протимінним захистом та 6 відкидних люків у даху.

Також є кондиціонер, обігрівач та система витяжки порохових газів.

NewsRoom – незалежне видання, яке розвивається з 2015 року. Щодня на сайті журналісти розміщують десятки новин про життя Харкова та України. Більше інформації представлено в розділах «Новини компаній», «Бізнес», «Місто», «Їжа».

Комментарии