Військові РФ намагаються провокувати конфлікт на кордоні України з Білоруссю (Відео)

За повідомленням Служби безпеки України, російські військові намагаються провокувати інциденти на кордоні між Україною та Білоруссю.

СБУ опублікувала нове перехоплення розмови між військовим держави-агресора, який перебуває на кордоні з Україною, та його знайомим. У цій розмові військовий повідомив про спроби провокацій на кордоні.

“…мы в одном городе (в білорусі, – прим.). Тут тоже мутки мутят… Ездят на провокации, на всякую х*йню… Короче, с этой стороны провоцируют хохлов, чтобы они, типа, на белоруссию напали… Ну, чтобы подключились, наверное. Нас тысячи полторы здесь приехало”, — розповідає оккупант.

Російські громадяни під тиском підписують контракти на військову службу, — перехоплення ГУР

Своєю чергою, співрозмовник розповів, що воює на Донецькому напрямку та чекає на підмогу свого підрозділу на кордоні між Україною та Білоруссю. Він зазначив, що їхні підрозділи постійно змінюють своє розташування та вже встигли побувати в багатьох містах Білорусі.

Такі дії свідчать про те, що ворог не припиняє спроб втягнути Білорусь безпосередньо у війну проти України, використовуючи будь-які можливості.

Комментарии