Ворожий обстріл Донеччини: є жертви та руйнування (Фото)

Протягом останньої доби російські окупанти 9 разів відкривали вогонь по мирному населенню. Ворог використовував ЗРК “С-300”, РСЗВ “Град”, артилерію. Під обстрілами опинилися 6 населених пунктів: міста Авдіївка, Часів Яр, Костянтинівка, смт Велика Новосілка, села Богоявленка та Олександро-Шультине.

Про це повідомляє МВС України у Telegram.

У результаті обстрілів постраждали 28 цивільних об’єктів, зокрема 18 житлових будинків, підприємство, школа, господарська споруда зернотоку, газорозподільна станція, автомобілі, газопровід та ЛЕП. Ракета “С-300” була спрямована на Костянтинівку, де також використовувалася артилерія. Було пошкоджено 16 приватних будинків, газорозподільну станцію, підприємство, 2 автомобілі та комунікації.

Нічний ракетний удар по Харкову: слідчі фіксують наслідки збройної агресії РФ (Фото)

Часів Яр потерпів від артилерійського обстрілу. В результаті було вбито одну цивільну особу, ще одна отримала поранення. Пошкодження отримали приватні будинки та інфраструктура. Російські війська нанесли авіаудар керованою авіабомбою “ФАБ-250” по смт Нью-Йорк. Принаймні 9 приватних будинків та будівля спорткомплексу отримали пошкодження. Інформація про постраждалих наразі відсутня.

Також, внаслідок артилерійського обстрілу загинула людина в селі Олександро-Шультине.

Поліцією та СБУ розпочато кримінальні провадження за статтею 438 Кримінального кодексу України (порушення законів та звичаїв війни).

Комментарии