ЗАЕС працює штатно, значних переміщень окупантів не зафіксовано — голова Нікопольскої РВА

На цей момент ЗАЕС працює в штатному режимі. Значних переміщень живої сили і техніки окупантів не зафіксовано. Про це повідомив голова Нікопольської районної військової адміністрації Євген Євтушенко.

Протягом ночі росіяни здійснили одну атаку по території району – скинули з БпЛА вибуховий пристрій на населений пункт Марганецької громади. Люди не постраждали. Рятувальники обстежують територію.

Офіційно: росіяни готують провокацію на Запорізькій АЕС

Нагадаємо, що окупанти розганяють фейки про те, що Україна хоче підірвати станцію, хоча вже майже півтора роки ЗАЕС знаходиться під контролем росії.

“Ворог не здатен втримати українські землі, тож готовий на все, щоб втримати контрнаступ ЗСУ. Під особливою небезпекою – саме тимчасово окупований Південь, адже розуміємо: ворог не допоможе людям в окупації, як не допоміг після теракту на Каховській ГЕС”, – повідомив міський голова Мелітополя іван Федоров.

Він закликав мешканців окупованих територій якнайшвидше виїхати з окупації. Якщо немає можливості евакуюватися за межі ТОТ – необхідно поїхати якнайдалі від ЗАЕС, наприклад, до узбережжя Азовського моря.

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показать все посты

Комментарии