“Закидывать как минимум в Польшу”: рашисти обговорюють некомпетентне командування, — перехоплення ГУР

Головне управління розвідки Міністерства оборони опублікувало запис перехопленого телефонної розмови, в якому окупант, який бере участь у бойових діях в районі Кремінної, розповідає співрозмовнику про неумілість командування та масову загибель російських “мобіків”.

Судячи зі згадок про сніг, події, які згадуються у розмові, могли відбутися декілька місяців тому.

Окупант розповідає, що після того, як росіянам вдалося продовжити наступ на 2 км, їм довелося поспішно відступити на 10 км, оскільки українські військові “йдуть просто групами”.

Потім він розповідає про те, як “привезли московських”.

“Ничего тут хорошего в общем”: росіянин розповідає про життя рашистів на передовій, — перехоплення ГУР

“Приезжают три БТРа, полные добровольцами. И говорят: объясните парням, как надо двигаться. Мы, короче, просто сели на снег. Я говорю: вы че, товарищ майор, надо уводить вам людей, тут нас сейчас всех положат. Они привезли три БТР, 175 человек, на одну позицию! Даже не по линии, а на одну!.. Нас как распетрушило – от этих пацанов, я тебе говорю, осталось сотка, если не 90. “Птичка”-то видит! Как давай нас просто уничтожать…” — розповідає росіянин.

Співрозмовник у відповідь каже, що він також “не розуміє, що відбувається”, тому що “якщо все є, то чому не “вдарити”?

“Да не тут, а закидывать как минимум в Польшу, потому что в Польше сейчас всех готовят, сдвинули туда учебные центры, так туда и надо!”, — каже рашист.

Комментарии