Знижки на аналізи для жінок у CSD «Красива пані – здорова пані»

Жінкам дуже часто бракує часу, щоб стежити за своїм здоров’ям. Вони витрачають час на навчання, роботу, особисте життя, сім’ю та дітей, а на стан свого організму звертають увагу лише тоді, коли захворіли. Іноді покращити свій стан чи вилікуватися буває вже занадто пізно. Щоб не гаяти час та великі кошти на лікування, краще обстежитися завчасно. Саме тому медична лабораторія «CSD» оголошує липень та серпень – місяцями жіночого здоров’я та пропонує жінкам знижку у 30% на найпопулярніші комплекси досліджень: «Здоров’я під контролем», «Здорова жінка» (можна обрати саме той комплекс, який підходить за віком – 18-34, 35-49, 50+ років), «Візит до сімейного лікаря».

За своєю фізіологією, жінки більш схильні, ніж чоловіки до деяких захворювань: аутоімунних процесів, остеопорозу, діабету, тривожних розладів. Також на самопочуття впливають і дієти, що провокують хвороби шлунково-кишкового тракту; і носіння взуття на підборах (призводить до розвитку варикозного розширення судин); і активні заняття спортом та значні фізичні навантаження. Саме для жінок у лабораторії проводяться такі комплекси аналізів, як «Порушення вуглеводного обміну» та «Причини надлишкової ваги».

Im1gWVd2D5T1XR-0evIn-sgG7yp1wo5HOy13HB3FEr9a-GeOjo2ek7ox2bK3f3AHoCsT9vKSVW87Ih5wydEsX_J5wEIZrlYjR5s7HvSLogken9HT00Wncyl3-S41cPOM3axqgDQs
Статева система у жінок теж більш вразлива і залежить від способу життя, рівню стресу, гормонального фону, прийому ліків. Жінки терплять дискомфорт та біль у області малого тазу, вважаючи його за норму. Патології ендометрію матки або новоутворення у яєчниках можуть бути приводом для тривалої медикаментозної терапії або серйозних операцій. Усі ці проблеми мають вплив на планування вагітності, тож потрібно стежити за станом свого організму та перевірятися і на фертильність, і на рівень гормонів та захворювання сечостатевих органів. У лабораторії «CSD» також можна виконати такі комплекси досліджень: «Гормональний стан жіночий», «Гормональні порушення репродуктивного здоров’я», «Класичний ПАП-тест та бактеріоскопія», а також провести бакпосів зі слизових оболонок жіночих статевих шляхів на мікрофлору з визначенням чутливості до антибіотиків.

Окрім того, потрібно пам’ятати, що з віком усі системи організму починають працювати гірше: підвищується ризик інсульту та злоякісних новоутворень, змінюється гормональний фон. Естроген є природним захистом від багатьох хвороб, тому у жінок після настання клімаксу різко погіршується здоров’я.

Важливо вчасно відвідувати спеціалістів та проводити обстеження, адже ризик захворіти є завжди.

Здати аналізи зі знижкою можна з 1 липня по 31 серпня включно, попередньо записавшись на проведення дослідження за телефоном 0 800 33 00 75 або на сайті лабораторії «CSD».