Жіноча сумка – елегантний аксесуар для створення стильного образу

Сумка – важлива деталь образу, яка робить його більш продуманим та привабливим. При цьому модний аксесуар дозволяє зберігати прикраси, документи, гаджети та косметичні засоби, за допомогою яких жінка стежить за своєю зовнішністю.

Підібрати та замовити елегантний аксесуар можна на сайті майстерні Mastak – кожна жіноча шкіряна сумка зроблена вручну та відрізняється незабутнім дизайном. У каталозі представлені різні моделі: від великих аксесуарів до зручних та акуратних мінісумок.

Mastak – це творча майстерня у Львові, у якій створюють дивовижні шкіряні вироби. Усі аксесуари виготовляються лише вручну із висококласних матеріалів. Майстри випускають елегантні жіночі та красиві чоловічі сумки, рюкзаки, гаманці, ремені, косметички та інші аксесуари. Майстерня Mastak розвивається з 2014 року та відома багатьом покупцям.

Як правильно вибрати жіночу сумку: що потрібно знати перед покупкою?

Сумку підбирають під стиль одягу. З діловим костюмом красиво виглядають аксесуари з натуральної шкіри чорного кольору або однотонні з мінімальною кількістю прикрас. Для роботи та навчання замовляють місткі аксесуари з кишенями та великою кількістю відділень.

Важливо правильно підібрати розмір виробу. Наприклад, ділові сумки зазвичай мають чітку геометричну форму, середній розмір та строгий фасон (портфелі, кейси, клатчі-папки). А вечірні аксесуари випускають будь-якого дизайну та форми, але їх розмір в основному невеликий.

Якісна шкіряна сумка прослужить упродовж багатьох років. Кожен аксесуар от майстерні Mastak – це виріб авторського дизайну, випущений із якісної натуральної шкіри та довговічної фурнітури.

В останній час модними вважаються об’ємні сумки, шопери із тканини та аксесуари, декоровані хутром. Дизайнери вирішили, що популярністю також будуть користуватися:

  1. Прямокутні аксесуари з довгими ручками – для пошиття майстри використовують натуральну шкіру.
  2. Яскраві та різноколірні сумки з великою кількістю декору – для виготовлення застосовують шерсть, тканину та інші натуральні матеріали.
  3. Сумки листоноші – популярністю користуються моделі, зроблені зі шкіри.
  4. Поєднання двох сумок (дуже великої та мініатюрної) – у цьому випадку купують аксесуари різного кольору, щоб вони контрастували між собою.

Як показує практика, важливо купувати сумки, виготовлені зі зносостійких та довговічних матеріалів. Термін служби аксесуара також залежить від якості фурнітури.

Великий асортимент жіночих сумок представлений на сайті майстерні Mastak mastaklviv.com.

Теги:

Комментарии