Пластикові вікна від компанії «Арта груп» ‒ якість, перевірена часом

Компанія «Арта груп» є на сьогодні одним із ведучих лідерів українського ринку металопластикової продукції. Якість віконних конструкцій від «Арта груп» перевірена часом і вселяє довіру українських споживачів. Компанія представляє вікна і двері, а також фурнітуру лише від надійних фірм-виробників: Salamander, REHAU, ALMplast, OpenTeck, VORNE, MACO. Якими ж властивостями повинні володіти якісні вікна пластикові? Насамперед, при виборі оптимальної віконної конструкції слід враховувати розташування та площу кімнати, тип будівлі і навіть кліматичну зону, в якій вона знаходиться. У цілому вікна пвх повинні мати оптимальне співвідношення ціни та якості і виконувати такі базові функції, як:

  • енергозбереження;
  • мікроклімат;
  • безпека;
  • комфорт;
  • дизайн.

 

Світлопрозорі конструкції від компанії «Арта груп» відповідають європейським та українським стандартам енергозбереження, мають високий рівень безпеки, гарантують комфорт, а також гармонійно підкреслюють загальний інтер’єр приміщення.

 

Як правильно обрати пластикові вікна?

 

Щоб зробити правильний вибір і встановити у оселі надійні і якісні віконні конструкції, необхідно з’ясувати, який профіль найкраще захищатиме кімнату від шуму та холоду. Компанія «Арта груп» пропонує покупцям лише надійні профілі від найкращих сучасних виробників. Профіль повинен мати певну кількість повітряних камер і контурів ущільнення. Сьогодні в більшості осель встановлюються трикамерні профілі від надійного виробника з двокамерними склопакетами. Цього достатньо, щоб у приміщенні підтримувався оптимальний мікроклімат. У випадку, якщо вікна за розміром більше середнього, встановлюють більш надійні профілі. Спеціалісти компанії «Арта груп» радять звертати особливу увагу на вибір фурнітури для пластикових вікон, яка повинна буди міцною, надійною і доповнювати своїм естетичним зовнішнім виглядом будь-який інтер’єр приміщення. Що стосується склопакетів, їх кількість залежить від особливостей приміщення. Найбезпечнішим вважається ламіноване скло, яке витримує серйозні механічні пошкодження. Крім того, таке скло добре ізолює кімнату від сторонніх звуків і потрапляння ультрафіолету. Монтаж пластикового вікна – одна з найважливіших умов довготривалого «життя» віконної конструкції. Лише професіонали можуть виконати встановлення вікон на вищому рівні, тому цю справу треба довіряти лише їм.

Теги:

Комментарии