Білизна чи горщик для квітів: сила подарункового сертифіката

Як часто ми ламаємо голову, що подарувати співробітнику, другу чи найближчому родичу. Адже хочеться і вгодити по максимуму, і у відведену суму вкластися та ще й подарувати вир позитивних емоцій обраним презентом. Проте з підбором подарунка інколи трапляється відверта халепа: не вгадали з розміром, кольором, призначенням, смаками чи актуальністю. І тут на поміч приходить така універсальна річ, як подарунковий сертифікат. 

Безпрограшний варіант в питанні розмірів нижньої білизни

Головною проблемою при виборі мереживного комплекту є підбір розміру. Жіноча нижня білизна є чудовим подарунком для близької людини, проте як не прогадати з фасоном, кольором чи розміром чашки в бюстгальтері? Просто подаруйте сертифікат на покупку в профільному магазині і всі питання будуть вирішені, адже:

  • Подарунковий ваучер дозволить самостійно обрати жінці фасон до смаку;
  • Ваші гроші будуть точно витрачені на білизну в спеціалізованому магазині;
  • Відсутні жодні проблеми з не вгаданим розміром.

Окремим бонусом у випадку дарунка від коханого чоловіка є то факт, що презент у вигляді білизни стосується обох партнерів, адже ви подаруєте, проте саме ви будете споглядати свій власний дарунок на коханій.

Букет квітів як доповнення до сертифіката

Просто прийти і вручити конвертик з надрукованою сумою грошей на папірці (хай навіть дуже гарно оформленому) не всім здається правильним рішенням. Тому часто до подарункових ваучерів додають квіти як незмінний атрибут поздоровлень жінки. Гарний букет можна придбати тут https://flores-shop.com.ua/uk/, за бажанням можна оформити доставку до себе додому, щоб потім особисто вручити іменинниці або оформити доставку на місце святкування.

До речі, багато служб пропонують послугу доставки не тільки власне букету, а і подарунка. Обираючи таку опцію, кур’єр разом з квітами привезе і подарунковий сертифікат. Також можна обрати презенти з асортименту компанії: солодощі, повітряні гелієві кульки, м’які іграшки тощо.

При виборі букета зауважте ставлення жінки до факту зрізаних квітів. Якщо вона полюбляє вазони, краще обрати букет у вигляді горщика квітучої гортензії чи калли з подальшою пересадкою у кашпо чи відкритий ґрунт.

Подарунковий сертифікат в магазин з великим асортиментом

Чесно кажучи, такий варіант не є найкращим вибором, адже тоді ви даруєте гроші, а не конкретну річ з певної сфери інтересів або товарів. До прикладу, за подарунковий ваучер у великому будівельному гіпермаркеті можна купити як квітучий вазон, так і мішок біогумусу для саду. Ну і який це тоді вийде подарунок?

Якщо обирати сертифікат з широкопрофільного маркету, оберіть щось з подарункової тематики: магазин текстилю для дому, салон косметики або заклад з товарами для творчості чи хобі. Так однозначно залишиться пам’ять про саме ваш подарунок, адже річ, куплена за ваучер, надовго залишиться в користуванні жінки, а головне – вона самостійно обере її собі до смаку. 

Окремо варто зауважити щодо сертифіката на послуги: похід в СПА-салон або майстер-клас з рукоділля чи іноземних мов. Це теж є дуже гарною ідеєю, особливо якщо ви точно знаєте вподобання жінки або хочете подарувати їй поштовх до розвитку в новій сфері.

Теги:

Комментарии