Як правильно підібрати стильну жіночу сумку?

Елегантна сумка доповнює образ жінки, підкреслює її вишуканість і витончений смак, показує соціальний статус. Аксесуар також використовують для зберігання дрібних речей, документів, косметичних засобів, деяких гаджетів.

Підібрати елегантну жіночу сумку пропонуємо в інтернет-магазині Vito Torelli – у каталозі представлені товари, випущені під власним брендом. Зовнішній вигляд аксесуарів розробляли дизайнери з України, Італії та Іспанії, обов’язково враховуючи тенденції, що переважають у світовій моді. У каталозі також представлені сумки від інших відомих виробників.

Vito Torelli – це модний європейський бренд, під яким випускають гарні та якісні гаманці, рюкзаки та валізи, а також жіночі та чоловічі сумки для створення унікального образу.

Як вибрати сумку: що потрібно знати перед покупкою?

Сумка має бути красивою, зручною та якісною. Нині в моді вироби нестандартного дизайну та великі аксесуари, в яких можна переносити планшети, книги, особисті речі. Модельєри, коли розробляють колекції одягу, віддають перевагу сумкам у вигляді циліндра та папки, а також виробам круглої форми.

Цікаво, що дорожні сумки вже встигли стати невіддільною частиною повсякденного стилю. Аксесуар можна доповнити високими чобітьми та пальто або дублянкою.

Цього сезону популярними вважаються такі кольори та відтінки:

  • синій;
  • смарагдовий;
  • кремовий;
  • чорний;
  • білий.

Перед покупкою аксесуара стилісти рекомендують вибрати речі, які ви найчастіше носите на роботу або навчання. І вже до їхньої кольорової палітри та зовнішнього вигляду потрібно підбирати модель сумки. Найкраще до кожного образу замовити окремий аксесуар.

Далі важливо визначитися з розміром аксесуара. Багато дівчат носять у сумках смартфони та планшети, маленькі ноутбуки, косметички, особисті речі, документи. Занадто велика модель заважатиме та навіть дратуватиме. Занадто маленька сумка не дасть змоги взяти із собою всі необхідні речі. У цьому випадку, можливо, доведеться купувати для гаджетів окремий аксессуар.

Красиву і водночас якісну сумку захочеться носити щодня, а отже, ідеальна модель має витримати всі суворі випробування міста. Під час покупки важливо звернути увагу на матеріали, фурнітуру, шви та фактуру. Краще купувати аксесуари, пошиті з натуральних тканин або шкіри.

Як показує практика, краще придбати високоякісну сумку, ніж викинути покупку вже через сезон.

На сторінці https://vitotorelli.com.ua/sumky/sumky-zhinochi/ представлені сумки з натуральної шкіри високої якості. У каталозі – понад 500 моделей стильних аксесуарів.

Теги:

Комментарии